Центр неформальної освіти

Основними напрямами освітньої діяльності Центру неформальної освіти є організація та проведення курсів підвищення кваліфікації фахівців, різноманітної курсової підготовки, а також підготовчих курсів для абітурієнтів Університету.

Зокрема, у цьому Центрі успішно функціонують курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти та викладачів закладів вищої освіти І-ІІ р. а., підготовки та підвищення кваліфікації арбітражних керуючих, перепідготовки з питань радіаційної безпеки, підвищення кваліфікації за програмами навчання працівників Рахункової палати України, ДП “НАЕК “Енергоатом” і т. п. Цей Центр також займається організацією стажування на кафедрах Університету викладачів закладів вищої освіти України ІІІ-IV р. а.

Основними напрямами щодо курсової підготовки є різноманітні курси з вивчення іноземних мов, школа “Разом з Університетом”, курси гідів-екскурсоводів по Львову, курси кадровиків (менеджерів по роботі з персоналом), курси підвищення психологічної компетенції тощо.

Діяльність підготовчих курсів, які входять до Центру  підвищення кваліфікації та доуніверситетської підготовки, спрямована на підготовку абітурієнтів до вступу на навчання до Львівського національного університету імені Івана Франка та надання допомоги при виборі майбутньої спеціальності. У зв’язку з цим співробітники Центру провадять профорієнтаційну роботу в закладах загальної середньої освіти, організовують для майбутніх абітурієнтів екскурсії в Університеті тощо. Слухачами підготовчих курсів є учні закладів загальної середньої освіти, технікумів, ліцеїв, гімназій, а також ті, хто вже має середню освіту. Громадяни України, навчаючись на підготовчих курсах, мають можливість підвищити рівень знань зі шкільних дисциплін та підготуватись до зовнішнього незалежного оцінювання.

Адреса: м. Львів, вул. Січових Стрільців, 16, кім. 108; тел.: (032) 239-41-39, (032) 255-35-78;

e-mail: cpkdp-ipodp@ukr.net .