Курси з вивчення німецької мови

Центр вивчення німецької мови пропонує мовні курси, що відповідають стандартам якості Ґете-Інституту та орієнтовані на загальноєвропейські рекомендації з іноземної мови. Заняття в центрі проводять викладачі кафедри німецької філології за комунікативною методикою: слухачі курсів за допомогою автентичних текстів, актуальної інформації та підручників з Німеччини здобувають знання з сучасної німецької  мови, які можуть застосовувати на практиці.

Протягом року на курсах навчаються 250-280 слухачів. Після завершення відповідного курсу та складення підсумкового іспиту слухачі курсів отримують посвідчення про відповідний рівень та якість володіння німецькою мовою. За бажанням слухачі курсів можуть складати іспити на міжнародні сертифікати Ґете-Інституту, які проводяться Ґете-Інститутом у співпраці з викладачами Центру вивчення німецької  мови у Львівському університеті.

Усі курси в Центрах вивчення німецької мови базуються на Загальноєвропейських рекомендаціях з мовної освіти (ЗЄР), що розроблені Радою Європи та передбачають володіння вміннями та навичками в залежності від рівня (А1, А2, В1, В2, С1, С2, С2+).

 

 

Адреса: 79000 м. Львів, вул. Університетська, 1, к. 427, тел. 239-47-67;

e-mail: lwiw@slz.org.ua