Навчання арбітражних керуючих

19.10.2021 | 11:55

Інститут післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки Львівського національного університету імені Івана Франка запрошує на курси з підготовки арбітражних керуючих

Львівський національний університет імені Івана Франка на базі Інституту післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки здійснює набір на курси підготовки осіб, які мають намір здійснювати діяльність арбітражного керуючого.  Підготовчі курси може пройти будь-яка фізична особа, яка має повну вищу юридичну або повну вищу економічну освіту.

 

Термін навчання – 15.11-24.12.2021 р.

Прийом документів – з 20.10 до 10.11.2021 р.

 

Перелік документів, які необхідно подати 

для вступу на курси з підготовки арбітражних керуючих

 

  1. Заява на ім’я ректора Університету (заповнюється в Інституті).
  2. Документ про повну вищу (економічну або юридичну) освіту та додатка до нього (оригінал та нотаріально посвідчена копія).
  3. Одна фотокартка розміром 3´4.
  4. Копія паспорта (1, 2 сторінки та місце реєстрації).
  5. Копія індивідуального ідентифікаційного номера платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Після подання документів укладається договір про надання освітньої послуги.

У випадку успішного складання підсумкового заліку за результатами підготовки слухачі курсів отримують сертифікат про проходження навчання у сфері відновлення платоспроможності боржників або визнання їх банкрутами, яке є необхідною умовою для отримання ліцензії на провадження діяльності арбітражних керуючих.

 

За довідками звертатись:

тел. (032) 239-41-39
м. Львів, вул. Січових Стрільців,16, кім. 108