Запрошуємо на курси підвищення кваліфікації працівників бібліотек

03.10.2017 | 09:05

Інститут післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки Львівського національного університету імені Івана Франка оголошує набір на курси підвищення кваліфікації працівників бібліотек із відривом від основного місця праці.

Мета навчальної програми – підвищення кваліфікаційного рівня фахівців, діяльність яких пов’язана з використанням інформаційних технологій, інноваційними змінами в діяльності новітнього інформаційного центру у часі оновлення уявлень про основні закономірності бібліотечно-інформаційних і бібліографічних знань, правові засади професійної діяльності та формування нової системи фахових умінь і навичок.

Матеріал програми структуровано за трьома напрямами, а саме: “Бібліотечно-інформаційна сфера: нові стратегії розвитку”, “Актуальні проблеми сучасного бібліографознавства”, “Сучасні інформаційні технології”.

Загальний обсяг програми курсів – 72 год. Основні форми організації навчального процесу, який забезпечуватимуть викладачі кафедри бібліотекознавства і бібліографії Львівського національного університету імені Івана Франка, – лекційні, практичні, семінарські заняття та самостійна робота.

У разі успішного завершення навчання слухачі отримають свідоцтво про підвищення кваліфікації встановленого зразка.

Онлайн-реєстрація відбуватиметься упродовж 2 – 6 жовтня 2017 р. (e-mail:kafbibliolnu@gmail.com).

Початок навчання – в міру формування групи. Кількість слухачів у групі – щонайменше 16 осіб.

Запрошуємо фахівців підвищувати кваліфікаційний рівень згідно з новими вимогами до працівників інформаційно-комунікаційного профілю.

Довідки за тел.239-43-78 (Галина Григорівна)

Анкета