Завершення навчання на курсах підвищення кваліфікації арбітражних керуючих

01.07.2022 | 15:23

У Львівському національному університеті імені Івана Франка в період з 27 червня до 1 липня 2022 року відбулося навчання арбітражних керуючих у рамках їхнього підвищення кваліфікації. Навчальні заняття були організовані спільно Центром неформальної освіти Інституту післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки Університету, департаментом з питань банкрутства Міністерства юстиції України та  Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Львів). Участь у цих курсах взяли арбітражні керуючі Львівської та Волинської областей.

Навчання здійснювалося із використанням дистанційних технологій. До навчального процесу були залучені досвідчені професори та доценти кафедр цивільного права та процесу, адміністративного та фінансового права юридичного факультету Університету. Навчальна програма містила актуальні питання щодо процедури провадження справ про банкрутство, повноважень арбітражних керуючих як розпорядників майна та санаторів, розглядалися конкретні приклади із судової практики.

1 липня відбувся підсумковий залік під головуванням директора Департаменту з питань банкрутства Міністерства юстиції України В. А. Філатова, за результатами якого 20 арбітражних керуючих отримали відповідні свідоцтва про підвищення кваліфікації.