Завершення навчання на курсах підвищення кваліфікації з питань запобігання і протидії корупції для працівників ДП “НАЕК”Енергоатом”

28.09.2018 | 12:55

24-28.09.2018 р.  на базі Інституту післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки Університету уже вдруге у цьому році проведено короткострокові курси підвищення кваліфікації з питань запобігання і протидії корупції для працівників ДП «НАЕК «Енергоатом». Усього навчалося 24 слухача – співробітники різних підрозділів з питань запобігання і протидії корупції ДП «НАЕК «Енергоатом».

Тематика навчальних занять стосувалась антикорупційної діяльності на підприємстві, а саме: особливостей проведення електронного декларування; практичних питань щодо виконання Антикорупційної програми на підприємстві; обмежень, встановлених антикорупційним законодавством; запобігання та врегулювання конфлікту інтересів; антикорупційної експертизи нормативних документів підприємств; особливостей розслідування корупційних злочинів у сфері службової діяльності; відповідальності за корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення та упущення їх наслідків, тощо. Навчальний процес забезпечували викладачі юридичного факультету ЛНУ імені Івана Франка, а методичний супровід – працівники відділення педагогічної та сертифікаційної освіти ІПО та ДП. Детальніше про ці курси підвищення кваліфікації можна ознайомитись тут.