Спеціальність “Готельно-ресторанна справа”
Спеціальність |
241 Готельно-ресторанна справа |
|||||
Факультет |
Географічний |
|||||
Ліцензійний обсяг, осіб |
85 (денна форма здобуття освіти), 15 (заочна форма здобуття освіти) |
|||||
Обсяг держзамовлення на 2021/2022 н.р., осіб |
13 (денна форма здобуття освіти)
|
|||||
Перелік конкурсних предметів у НМТ (ваговий коефіцієнт) |
1. Українська мова (0,4)
2. Математика (0,3) 3. Історія України (0,3) |
|||||
Загальний конкурс заяв на одне ліцензоване місце |
2019 |
2020 |
2021 |
|||
д |
з |
д |
з |
д |
з |
|
9,6 |
0,7 |
13,5 |
2,6 |
11,3 |
5,5 |
|
Прохідний бал на бюджетну форму навчання |
2019 |
2020 |
2021 |
|||
д |
з |
д |
д |
|||
185,0 |
172,9 |
186,0 |
188,7 |
|||
Вартість навчання за кошти фізичних або юридичних осіб за рік при вступі у 2021 році, грн. |
28 500 (денна форма здобуття освіти) 19 950 (заочна форма здобуття освіти) |
|||||
Перспективи працевлаштування
|
Готельно-ресторанна галузь; органи державного та регіонального управління, комерційні установи та ін. |