Спеціальність “Харчові технології (харчові технології)”
Спеціальність |
181 Харчові технології (Харчові технології) |
|
Факультет |
Географічний |
|
Ліцензійний обсяг, осіб |
50 (денна форма здобуття освіти), 25 (заочна форма здобуття освіти) |
|
Обсяг держзамовлення на 2021/2022 н.р., осіб |
5 (денна форма здобуття освіти), 5 (заочна форма здобуття освіти) |
|
Перелік конкурсних предметів у НМТ (ваговий коефіцієнт) |
1. Українська мова (0,3)
2. Математика (0,5) 3. Історія України (0,2) |
|
Загальний конкурс заяв на одне ліцензоване місце |
2021 |
|
д |
з |
|
2,1 |
0,6 |
|
Прохідний бал на бюджетну форму навчання |
2021 |
|
д |
з |
|
180,7 |
149,8 |
|
Вартість навчання за кошти фізичних або юридичних осіб за рік при вступі у 2021 році, грн. |
24 942 (денна форма здобуття освіти), 17 459 (заочна форма здобуття освіти)
|
|
Перспективи працевлаштування
|
Науково-дослідні установи; органи державного та регіонального управління, землевпорядні організації, комерційні установи та ін. |