Спеціальність “Харчові технології (Харчові технології)”
Спеціальність |
181 Харчові технології (Харчові технології) |
|||||
Факультет |
Географічний |
|||||
Ліцензійний обсяг, осіб |
50 (денна форма навчання) 25 (заочна форма навчання) |
|||||
Обсяг держзамовлення на 2023/2024 н.р., осіб |
7 (денна форма навчання) 5 (заочна форма навчання) |
|||||
Перелік конкурсних предметів у сертифікаті УЦОЯО 2024 року та вагові коефіцієнти | 1. Українська мова (0,3)
2. Математика (0,5) 3. Історія України (0,2) 4. Іноземна мова (0,3) або біологія (0,2), або фізика (0,5), або хімія (0,5), або українська література (0,2), або географія (0,2) |
|||||
Загальний конкурс заяв на одне ліцензоване місце |
2021 |
2022 | 2023 | |||
д |
з | д | з | д |
з |
|
2,1 | 0,6 | 1,4 | 0,4 | 1,6 |
0,7 |
|
Прохідний бал на бюджетну форму навчання |
2021 |
2022 | 2023 | |||
д |
з | д | д |
з |
||
180,7 | 149,8 | 158,2 | 152,7 |
131,1 |
||
Вартість навчання за кошти фізичних або юридичних осіб за рік при вступі у 2024 році, грн. |
32 890 (денна форма навчання) 23 023 (заочна форма навчання)
|
|||||
Перспективи працевлаштування
|
Науково-дослідні установи; органи державного та регіонального управління, землевпорядні організації, комерційні установи та ін. |