Спеціальність “Харчові технології (Харчові технології)”
Спеціальність |
G13 Харчові технології (Харчові технології) |
||||||
Факультет |
Географічний |
||||||
Ліцензійний обсяг, осіб |
55 (денна форма) 20 (заочна форма) |
||||||
Обсяг держзамовлення на 2024/2025 н.р., осіб |
8 (денна форма) 5 (заочна форма) |
||||||
Перелік конкурсних предметів у сертифікаті УЦОЯО 2025 року та вагові коефіцієнти | 1. Українська мова (0,3)
2. Математика (0,5) 3. Історія України (0,2) 4. Іноземна мова (0,3) або біологія (0,4), або фізика (0,4), або хімія (0,4), або українська література (0,2), або географія (0,2) |
||||||
Загальний конкурс заяв на одне ліцензоване місце | 2022 | 2023 | 2024 | ||||
д | з | д | з | д | з | ||
1,4 | 0,4 | 1,6 | 0,7 | 2,0 | 0,6 | ||
Прохідний бал на бюджетну форму навчання | 2022 | 2023 | 2024 | ||||
д | д | з | д | з | |||
158,2 | 152,7 | 131,1 | 163,2 | 142,9 | |||
Вартість навчання за кошти фізичних або юридичних осіб за рік при вступі у 2025 році, грн. |
39 790 (денна форма) 27 853 (заочна форма)
|
||||||
Перспективи працевлаштування
|
Науково-дослідні установи; органи державного та регіонального управління, землевпорядні організації, комерційні установи та ін. |