Спеціальність “Харчові технології (Харчові технології)”
Спеціальність |
181 Харчові технології (Харчові технології) |
|||
Факультет |
Географічний |
|||
Ліцензійний обсяг, осіб |
50 (денна форма навчання), 25 (заочна форма навчання) |
|||
Обсяг держзамовлення на 2022/2023 н.р., осіб |
6 (денна форма навчання), – (заочна форма навчання) |
|||
Перелік конкурсних предметів у сертифікаті УЦОЯО | 1. Українська мова
2. Математика 3. Історія України або іноземна мова, або біологія, або фізика*, або хімія* |
|||
Загальний конкурс заяв на одне ліцензоване місце |
2021 |
2022 |
||
д |
з |
д |
з |
|
2,1 |
0,6 |
1,4 |
0,4 |
|
Прохідний бал на бюджетну форму навчання |
2021 |
2022 |
||
д |
з |
д |
||
180,7 |
149,8 |
158,2 |
||
Вартість навчання за кошти фізичних або юридичних осіб за рік при вступі у 2023 році, грн. |
28 607 (денна форма навчання), 20 025 (заочна форма навчання)
|
|||
Перспективи працевлаштування
|
Науково-дослідні установи; органи державного та регіонального управління, землевпорядні організації, комерційні установи та ін. |